Новини Разходки Туризъм

Безплатен вход за Саграда Фамилия

Саград Фамилия безплатен вход

Ден след ден мечтата на Гауди се превръща в реалност- строежът на великата Саграда Фамилия продължава с пълни темпове. Ако все още не сте се докоснали до това чудо на архитектурата, може да се възползвате от безплатните входове, които се предлагат. Ще ви трябва и малко късмет, защото тази година процедурата е различна.

По случай празника на Барселона, La Mercè, от Саграда Фамилия отпускат 30 000 безплатни входа за датите 22, 23 и 24 септември. За да се сдобиете с някой от тях ще трябва да се регистрирате във Фейсбук страницата на базиликата тук, но само през датите от 8 до 12 септември. На 13 септември ще бъдат изтеглени печелившите и ще им изпратят билетите по емейл.

Чрез тази инициатива се цели да се покаже на широката местна публика докъде са стигнали работниците по строежа и да се види какво още остава до предвидения краен срок през 20126 г.

Ще има изложба с избрани моменти от миналото на Саграда Фамилия и на Гауди по това време.

Струва си да се посети този уникален шедьовър, който е един от най-известните символи на Барселона.

Тагове

Leda

Леда е създател на сайта "За Барселона". Влюбва се в каталунската столица от пръв поглед и заживява щастливо тук, където намира и другата голяма любов на живота си- също българин в Барселона. Вярва, че има енергия/сила, която движи нещата да се случват по точно определен начин в точно определен момент и се наслаждава на възможността да бъде част от този момент. Страда от постоянни изблици на нови идеи и проекти, за които трудно й достигат 24 часа от ежедневието.

Добави коментар

Кликни тук за да добавиш коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *