Българи в Барселона Новини

Български пролетен празник в Барселона

ГОЛЯМ БЪЛГАРСКИ ПРАЗНИК

Пролетно хоро в Барселона

На 10-ти март, събота, от 18 ч. каним всички в залата на Casal de barri „Pou de la Figuera“ (с адрес Carrer Sant Pere Més Baix, 70. 08003. Bcn) да тропнем хорце за здраве и да се насладим за пореден път на български вкусотии. За вашите приятели чужденци също би било интересно. Български фирми в Барселона ще предоставят любезно подаръци за томболата на празника. Български хранителен магазин „Дунав“ също ще се включи с щанд. Ще има размяна на книги и много други изненади!

Тържеството се организира от Фолклорна формация „Старият чинар“ Барселона, с медийна подкрепа от сайта „За Барселона“. И този път домакините са подготвили богата фолклорна програма, с песни, танци и специални изпълнения на детската група. Най-весело става, когато се завият кръшни хора и всеки в залата е добре дошъл да се включи.

Заповядайте да посрещнем първа пролет по български!

Кога? 10.03.2017, 18 ч.

Къде? Carrer Sant Pere Més Baix, 70. 08003. Bcn

Вход: свободен

Видео от предно събиране

 

Фейсбук събитие: https://www.facebook.com/events/576752709350261/

Инфо на испански:

Leda

Леда е създател на сайта "За Барселона". Влюбва се в каталунската столица от пръв поглед и заживява щастливо тук, където намира и другата голяма любов на живота си- също българин в Барселона. Вярва, че има енергия/сила, която движи нещата да се случват по точно определен начин в точно определен момент и се наслаждава на възможността да бъде част от този момент. Страда от постоянни изблици на нови идеи и проекти, за които трудно й достигат 24 часа от ежедневието.

Добави коментар

Кликни тук за да добавиш коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *