Новини Хора

Български талант се нуждае от нашата подкрепа

Ивана Говедарска
Ивана Говедарска
Ивана Говедарска

Тя е Ивана Говедарска от България, на 24 години. Големият й талант я води в Барселона, където завършва магистратура по пиано в Conservatori de Música del Liceu, получавайки 10 на финалния си концерт. Поканена е от професора й да продължи със специализация при него и тази учебна година.

За целта обаче са й необходими средства. С помощта на онлайн кампанията за това, бихме могли да помогнем на един български талант не само да сбъдне мечтите си, но и да прослави България по света. Споделяйте!

 

Включи се и ти тук: КАМПАНИЯТА

Ивана може да помогне на вас, ако имате нужда от:
– уроци по пиано, солфеж, музикална теория на деца и възрастни, включително и на хора, които биха искали да се подготвят за кандидатстване в университети. (Има тригодишен опит в преподаването и обучението на деца в частни музикални школи в България).
– човек за корепетиране на инструменталисти и певци, които имат нужда от пиано.
Фейсбук на Ивана: https://www.facebook.com/ivanagovedarskapiano/
И една новина от кухнята- Ивана ще зарадва всички българи, които ще присъстват на коледното тържество този декември в Барселона, организирано от Фолклорна Формация “Старият чинар”.

Leda

Леда е създател на сайта "За Барселона". Влюбва се в каталунската столица от пръв поглед и заживява щастливо тук, където намира и другата голяма любов на живота си- също българин в Барселона. Вярва, че има енергия/сила, която движи нещата да се случват по точно определен начин в точно определен момент и се наслаждава на възможността да бъде част от този момент. Страда от постоянни изблици на нови идеи и проекти, за които трудно й достигат 24 часа от ежедневието.

Добави коментар

Кликни тук за да добавиш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *