Новини По мъжки Полезна информация

Нов стадион Камп Ноу (ВИДЕО)

Нов Камп Ноу стадион

 

Нов стадион Ноу Камп

ФК Барселона получи одобрение от градския съвет за извършване на солидна реконструкция, която ще напрви сатдионa Камп Ноу с капацитет от 105 хиляди места. Ще има повече зелени площи около него, по-голям паркинг и огромен покрив. Средствата, предвидени за проекта възлизат на 600 милиона евро.

„Това е проект, който ще бележи бъдещето на нашия клуб. Но също така това е водещ проект за района и за града“, посочи президентът на „Барселона“ Хосеп Мария Бартомеу.

Има обаче още две важни стъпки за реализирането му- да се одобри общинския съвет, а след това и от каталунското правителство.

Leda

Леда е създател на сайта "За Барселона". Влюбва се в каталунската столица от пръв поглед и заживява щастливо тук, където намира и другата голяма любов на живота си- също българин в Барселона. Вярва, че има енергия/сила, която движи нещата да се случват по точно определен начин в точно определен момент и се наслаждава на възможността да бъде част от този момент. Страда от постоянни изблици на нови идеи и проекти, за които трудно й достигат 24 часа от ежедневието.

Добави коментар

Кликни тук за да добавиш коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *