Българи в Барселона Новини Полезно

Среща дискусия за трудовите права и пенсионирането в Барселона

пенсиониране в Испания

Асоциация „Свети Георги” – Барселона, и вестник „Нова дума“ организират среща дискусия с Елица Славчева – съветник по трудовите и социални въпроси в Посолството на Република България в Мадрид, и с адвокат София Николаева – член на мадридската адвокатска колегия и университетски преподавател.

Събитието, което се провежда със съдействието на Grupo Happy, е на 17 март (събота) от 16 ч. в Барселона, в една от залите на ресторант Pura Brasa Rambla Catalunya (адрес: Rambla de Catalunya, 13, 08007 Barcelona).

По време на срещата ще се разясняват общи трудови права, темите за пенсиониране в България и Испания, права на шофьори и домашни помощници, и др. Експертите ще отговарят и на въпроси на присъстващите в залата. Очакваме ви!
За повече информация – тел. 699 972 422.

Facebook събитие: https://www.facebook.com/events/178377016107815/?active_tab=discussion

Leda

Леда е създател на сайта "За Барселона". Влюбва се в каталунската столица от пръв поглед и заживява щастливо тук, където намира и другата голяма любов на живота си- също българин в Барселона. Вярва, че има енергия/сила, която движи нещата да се случват по точно определен начин в точно определен момент и се наслаждава на възможността да бъде част от този момент. Страда от постоянни изблици на нови идеи и проекти, за които трудно й достигат 24 часа от ежедневието.

Добави коментар

Кликни тук за да добавиш коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *