Българи в Барселона Новини

Amazon предлага 1500 работни места в Барселона

Амазон Барселона

През февруари 2018 г. се предвижда да заработи новата европейска централа на Амазон, която ще се намира в Барселона.

От агенцията за недвижимости, чиито клиент е гигантът в онлайн търговията Амазон, съобщават, че тази сделка е най-голямата за последните 10 години в Каталуния.

Сградата, в която ще се помещават офисите, се намира в района на бързо развиващата се зона @22. Насред модерни сдания и седалища на много интернационални фирми, новият дом на Амазон ще се разполага на 11 000 кв.м и ще има 200 паркоместа. Договорът за наем е за 15 години.

Фирмата ще отвори и друго звено в Барселона. До края на 2019 г. ще има нова сграда в зоната на El Prat de Llobregat.

По-голямата част от офисите на Амазон ще обслужват клиентите им, които препродават на италианския, френския и испанския пазар. Именно затова е избрана Барселона като място за централите им, тъй като тук се намират много кандидати, владеещи по няколко езика и са свикнали с динамичната мултикултурална среда.

На следния линк може да откриете обявите на Амазон за Барселона:

ОБЯВИ ЗА РАБОТА

 

Тагове

Leda

Леда е създател на сайта "За Барселона". Влюбва се в каталунската столица от пръв поглед и заживява щастливо тук, където намира и другата голяма любов на живота си- също българин в Барселона. Вярва, че има енергия/сила, която движи нещата да се случват по точно определен начин в точно определен момент и се наслаждава на възможността да бъде част от този момент. Страда от постоянни изблици на нови идеи и проекти, за които трудно й достигат 24 часа от ежедневието.

Добави коментар

Кликни тук за да добавиш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *