Българи в Барселона Полезно Хора

Работа в Барселона без испански език

Много запитвания получаваме за това, къде да се търси работа, ако не говорим испански. Затова тук ще поместим някои полезни линкове на сайтове и мобилни приложения, в които се публикуват именно такива обяви. Най-използваните езици са английски, френски, исталиански, немски. Прочети статията по темата.

Леда Трифонова

Създател на сайта "За Барселона", Леда се влюбва в каталунската столица от пръв поглед и заживява щастливо тук. Вярва, че има енергия/сила, която движи нещата да се случват по точно определен начин в точно определен момент и се наслаждава на възможността да бъде част от този момент.
Следи @ledabarcelona и @3abarcelona в Инстаграм.

Коментари

Кликни тук за да добавиш коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  • Zdraveite tarsq si nqkva rabota bez znachenie kakva chte e tq ako moje stroitelstvo v barcelona .

    • Здравейте, Миро! Говорите ли испански език, имате ли документи, къде живеете в момента?

      • Zdraveite malko znam ispanski ezik jivql sam 2008 godina v medina Delano Campo imah zelen list toest rezidenciq no sled tova e izgubih I se pribrah v bg. Sega sam na gosti v burgos no iskam da si namerq nqkva rabota v barcelona kato stroitel ili pomagach na nechto stoki da raskarvam da nosq I da se Trudq

  • Здравей търся си работа като масажистка незнам езика но имам голямо жилание да работя

  • Търся си работа като масажистка но не знам езика.

    • Писах Ви на емейл. Ще се радвам да се чуем по Вайбър и да обсъдим вариантите.

  • Търся си работа в Барселона съм.Имам регистрация незнам испански но пък владея английски език.Работата няма значение.

  • Здравейте, търся работа в Барселона. Живея в Sant Feliu de llobregat. Говоря испански език и английски ниво B1

    • Здравейте, Даниел! Имате ли докуемнти и адрес в Испания? Моля д ани изпратите автобиография на емейл contact@zabarcelona.com

  • Здравейте. Казвам се Милен и живях над 10 години в Лондон. Поради наближаващия Брекзит се прибрах преди два месеца в България, но тук определено не ми допада да остана задълго. Имам Български и Британски паспорт, говоря много добре Английски, но с Испанския съм много начинаещ. Живял съм през 2010 в Беналмадена само 3 месеца, но имам зелен лист- тогавашната резиденция, но настоящ адрес сега в Испания нямам. Когато бях в Испания бях до Барселона и се влюбих в този град. Питането ми към вас, като хора, които имате опит със живота там е- може ли човек като мен само с английски, но с опит, като емигрант и хъс да успее и да учи Испански, да си намери работа в Барселона, ако дойде подплатен с пари достатъчни за 3 месеца примерно без работа. Имам опит като сервитьор в един от най-големите кубове в София- БИАД над 4 години в миналото и 2 години в БГ Ресторант Арда в Лондон. Също имам опит като шофьор в Лондон и Малта, имам книжка от дълги години и опит разбира се в строителството в началото на престоя ми в Англия няколко години, но не бих казал, че ми е силната страна, както и опит в печатарска фирма като скрийн принтер, но това е може би непозната позиция в Испания. Както и да е, ясно е , че без език и само с Английски ще се задоволя с каквато и да е работа в началото, сервитьор в Български ресторант или Британски пъб е сферата на мечтите, но мислите ли, че човек като мен от Англия и само с бегъл опит, но с документи в Испания от 2010та, би оцелял сега там и би намерил работа, квартира и щастието в бъдеще? По принцип съм бил така на сляпо едно време в Малта и се оправих с лекота, но там се говори Английски, а при вас не знам дали ще успея да намеря работа без език.. Ще се радвам, ако ми пишете, поне да си направя реална преценка. Предварително благодаря. С уважение- Милен.

    • Краткият ми отговор е: Да , възможно е само с английски език да се намери работа в Барселона. А по-подробно ще отговоря в емейл 🙂

  • Здравейте! Търся си работа като сервитьор или рецепционист – и в двете нямам никакъв опит, понеже до сега не съм работил. Испански не владея , но английският ми е сравнително добър.

  • Здравейте, на 27 години съм. Скоро се преместих в Барселона и си търся работа. Испански не знам все още, уча го в момента, а с английския се справям малко повече. Документи нямам все още, в процес са. Та въпроса ми е мога ли да си намеря някаква работа , която не изисква толкова испански език първоначално, докато го науча? Ще съм благодарна ако ме насочите или ми дадете съвет.

  • Здравейте.Търся работа в Испания.Нямам документи и не знам езика.

Оферти самолетни билети

Намери хотел в Барселона

Забележителности в Барселона

  • La-Pedrera-Vista-general.jpg
Booking.com