Артхостал Барселона- скритото бижу!

Arthostal Barcelona

Ако си търсите красиво, уютно, достъпно и централно място за престоя ви в Барселона, ще ви предложим идеалния вариант! 

Под името „Артхостал“ ще намерите две реставрирани къщи в квартал Борн, които се стопанисват от българи. Основани са от писателя Красимир Дамянов и съпругата му Саша.

В последствие ще ви представим вариантите за настаняване в тях.

Преди това искаме да отбележим, че в галерията на единия дом се провеждат множество събития от културен характер, тъй като това място е завладяващо и интересно с уникалните си декори. Много български артисти се радват на гостоприемството на домакините.

На пешеходно разстояние е от едни от най-важните монументи в Барселона, Артхостал ще ви изненада с приятната си бохемска атмосфера и настаняване на съвсем достъпни цени.

Ако имате нужда от повече информация, може да изпращате вашите запитвания на контактната ни форма тук.

За резервации тук или може да ни отправите запитване.

Започваме представянето с хостела, в който се намира и галерията. Състои се от 2 етажа, има общо 3 стаи за гости с капацитет 10 човека- 1 двойна и 2 големи стаи за трима или четирима. На приземния етаж се намира голям салон-галерия, кухня с трапезария, една от големите стаи, както и мини дворче отпред. Вижте снимките от общите помещения на първия етаж:

 

А сега е ред на стаите по отделно.

Това е голямата стая на приземния етаж:

 

На втория етаж има две стаи. По-малката е тази:

 

По-голямата стая събира 4 човека. Уникално при нея е вратата на банята, която е запазена, както е била преди да се реставрира хостела.

 

Преди да преминем към Артхостал 2 или другата къща на българските собственици, бихме искали да ви представим малко снимки на детайли от мястото. Защото именно те създават уникалността и атмосферата там.

 

На точно две улици разстояние се намира и другата къща Артхостал 2. Там живеят домакините Саша и Дима, заедно с котката си Жужа. На втория етаж има 2 прекрасни стаи за туристи.

Представяме ви общите помещания на Артхостал 2- салона, кухнята и антрето:

 

В кухнята на този дом често се приготвят приятелски вечери, с повод и без подвод. Там човек се чувства особено приятно и наистина като удома си.

 

На втория етаж има две кокетни стаи за гости. Първата е с вътрешна мини терска към салона- едно много интересно дизайнерско решение.

 

В другата стая има каменна старинна рамка, която придава мистичност.

 

Това бяха само снимки на стаите, които се предлагат в къщите на Артхостал. На живо ще ви впечатлят още повече, защото атмосферата не може да се улови в снимки.

Ето защо препоръчваме това място за вашия престой в Барселона.

За резервации и въпроси, пишете ни.

Добави коментар

Кликни тук за да добавиш коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *