Българи в Барселона Новини

(НОВО)Български ястия и музика всяка неделя в Хепи Рок

FB: Happy Rock Bar & Grill
„Здравейте приятели! Искаме да ви информираме, че вече има къде да си хапвате българска кухня и тук в Барселона ..Всяка неделя в заведението Хепи на Плаца Испания ще предлагаме през целия ден бълагсрски гозби, българска музика и весели хора. А за късната вечер, защо не и малко от така наречения фолклор (чалга)!“
С тези думи от заведението Хепи Рок в търговски център Аренас ни канят да се завърнем, макар и само със сетивата си, в родината си. Това е нова инициатива за българите в Барселона и околността, която идва добре дошла за всички сънародници тук.
Адрес:

Gran Via de les Corts Catalanes 373
Barcelona, Spain
 Резервации: 932 89 31 52

Leda

Леда е създател на сайта "За Барселона". Влюбва се в каталунската столица от пръв поглед и заживява щастливо тук, където намира и другата голяма любов на живота си- също българин в Барселона. Вярва, че има енергия/сила, която движи нещата да се случват по точно определен начин в точно определен момент и се наслаждава на възможността да бъде част от този момент. Страда от постоянни изблици на нови идеи и проекти, за които трудно й достигат 24 часа от ежедневието.

Добави коментар

Кликни тук за да добавиш коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *