Гост автори Екскурзии Забележителности Туризъм

НА ВМЕСТО ПЪТЕПИС…

сайтове за работа в Барселона

В 10 прекрасни разказа д-р Весела Томова ни разказа впечатленията си от Барселона. В интересни снимки видяхме някои от красотите на този град.
Имаме обаче и някои непубликувани снимки, които искаме да поместим в тази последна публикация от рубриката, защото си заслужава да се видят!
Нека им се насладим:

8724878_orig

КОГАТО И ВТОРАТА ОБУВКА ПАДНЕ… „Всяко момиче знае, че когато и втората обувка падне от крака му, денят е приключил, свършил, отминал завинаги. В някакъв момент това неизбежно се случваше. Всяко нещо има своя край. И ако не си забелязал, че този момент наближава, значи просто не си гледал внимателно…” Мишел Гейбъл – „Парижкият апартамент” P.S. На снимката – нощната Барселона, каквато я видях през прозореца на хотела – в последната ни вечер там…

2739773_orig

НА ПЛАЖА В БАРСЕЛОНА – ФЕЯТА СЪС СИНИТЕ КОСИ… Къде ли е Пинокио?.

5591885_orig

БАРСЕЛОНА – ЕДНА РОЗА ОТ MONTJUIC…

 

Леда Трифонова

Създател на сайта "За Барселона", Леда се влюбва в каталунската столица от пръв поглед и заживява щастливо тук. Вярва, че има енергия/сила, която движи нещата да се случват по точно определен начин в точно определен момент и се наслаждава на възможността да бъде част от този момент.
Следи @ledabarcelona и @3abarcelona в Инстаграм.

Добави коментар

Кликни тук за да добавиш коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Оферти самолетни билети

Намери хотел в Барселона

Забележителности в Барселона

  • La-Pedrera-Vista-general.jpg
Booking.com