Мобилното приложение „За Барселона“

мобилно приложение за Барселона
мобилно приложение за Барселона

Всичко за Барселона в джоба ти!

Мобилното приложение  „За Барселона“ предлага на едно място най-актуалната и полезна информация, която ще ти трябва за Барселона. Без значение дали пътуваш или живееш в града.

Какво ми дава?

Ще ти спести дни, може би месеци, събиране на информация от интернет и непроверени източници. В това компактно мобилно приложение е събрано всичко, което е необходимо да знаеш за града. Написано е от българи в Барселона.

Колко струва?

Приложението може да се свали безплатно. Ако искаш да се възползваш от целия му потенциал и допълнителни услуги, поръчай PRO версията за 1,99 € (включва: 6 готови маршрута, 1 индивидуален маршрут за теб, асистенция, мини разговорник и още!)

Оперативна система?

„За Барселона-пътеводителят“ може да се свали както за Android, така и за iOS устройства. Към момента е приложимо за мобилни телефони, а скоро се очаква и версия за iPad устройства.

Липсва ми...

Не намерих това, което търсих. Имам нужда от още информация.

 

Пиши ни и ще се свържем с теб до 48 часа!

Какво казват потребителите за приложението "За Барселона":

Браво! Хареса ми и ми свърши чудесна работа преди и по време на екскурзията до Барселона. Препоръчах го на приятелите ми, които след мен ще посетят Барселона.

Ева

Поздравления! Липсваше едно такова. Най ми беше полезно с графата „Живот и работа“ Сайтът „За Барселона“ е много полезен също. Успех!

Георги

Много добре е направено. Има доста събрана информация. Единствената ми забележка е, че шрифтът е малко малък.

И.И.