Uncategorized Полезна информация Полезно Разходки

Места в Барселона, където може да бягате за здраве

бягане в Барселона

Бягане в Барселона.

Running или бягане за здраве се превърна в модерен спорт. Този факт не би трябвало да ни учудва, особено след като този вид спорт може да се практикува по всяко време на деня от всеки и практически навсякъде, без специална подготовка. Ако вече сте запалени ентусиасти или тепърва се готвите да започнете да бягате за здраве, информацията която ви предоставяме със сигурност ще ви бъде полезна. Избрали сме няколко места в оживената Барселона, където може да практикувате running.
Parc de la Ciutadella
Освен този парк, всъщност всички паркове в Барселона са подходящи за бягане. Атмосферата в тях и близостта на природата са доста мотивиращи. Ако трябва да избираме обаче, паркът Цитадела определено е наш фоворит. През деня има доста движение, затова подходящо време за бягане в него са сутрините и вечерите.

Collserola
Този парк е доста обширен и е идеален за практикуване на всякакви спортове на открито. Като център на парка може да се определи шосето Les Aigües, откъдето има доста марширути подходящи за бягане.

Montjuïc
Монтджуик /Montjuïc/ освен, че е много живописен, също предлага условия да практикувате running.

La Diagonal
Може и да звучи странно, но Булевард Диагонал/ La Diagonal/е любимо място на бягащите в града. Въпреки че целодневно движението е много натоварено, широките тротоари и алеи предоставят прекрасни условия за бягане в градски стил.
Както виждате дори и в голям град като Барселона има много места, където да практитувате running. Този спорт има доста предимства, най-главното от които е подобряване на нашето здраве.

А вие бягате ли за здраве?

Леда Трифонова

Създател на сайта "За Барселона", Леда се влюбва в каталунската столица от пръв поглед и заживява щастливо тук. Вярва, че има енергия/сила, която движи нещата да се случват по точно определен начин в точно определен момент и се наслаждава на възможността да бъде част от този момент.
Следи @ledabarcelona и @3abarcelona в Инстаграм.

Оферти самолетни билети

Намери хотел в Барселона

Забележителности в Барселона

  • La-Pedrera-Vista-general.jpg
Booking.com