Leda Gachurova

За реклама

КОИ СМЕ НИЕ?

Сайтът ZaBarcelona.com бе създаден след като установихме, че всъщност няма уеб страница изцяло на български език, която да съдържа пълна и актуална информация за Барселона, която да не е единствено насочена към туризма или футбола.

Всички обичаме Барселона:

  • тези, които вече живеят тук,
  • тези, които плануват пътуване насам или са я посетили като туристи
  • тези, които обичат да си мечтаят и се интересуват от това, как живеят хората на другите места по света

За всички тези българи, независимо къде се намират, направихме това виртуално местенце, като се стараем да го обогатяваме всеки ден с нова и полезна информация.
От интереса, който проявяват посетителите и от коментарите им в социалните мрежи, разбираме, че сме ги зарадвали с тази инициатива. Все повече хора се допитват до нашите статии, за да намерят, това което търсят, свързано с Барселона. Това, както и липсата на каквато и да е конкуренция засега, ни дава основание да смятаме, че сайтът ни има огромен потенциал за развитие. Аудиторията ни е голяма, тъй като засягаме двете основни интереси на българите, интересуващи се от Барселона като град:

  • туризъм
  • живот и работа

Друга насока, която дадохме на сайта, бе организирането на различни видове културни мероприятия от социален характер. Няма нищо по-хубаво от това, да се види радостта на хората зад граница, които се събират със своите сънародници и прекарват весели моменти с или без поводи. В Барселона все още няма културен български център, затова са толкова ценни тези събирания. По този начин се стараем да поддържаме българския дух зад граница. Не е лесно, но с подкрепата на много сънародници тук, всичко това е възможно.

ZaBarcelona.com е сайтът, който ще ви информира най-пълно и актуално за това, което се случва в Барселона и за живота на българите тук.

КОЙ НИ ЧЕТЕ?

Както казахме, нашата аудитория се състои изцяло от българоговорящи хора. Основната група е между 25 и 44 години. Значително повече са жените от мъжете. 66% от трафикът идва от България, 20%- от Испания. По-надолу може да видите повече данни.

КАК МОЖЕМ ДА СМЕ СИ ВЗАИМНО ПОЛЕЗНИ?

  • Реклама, чрез банери, вградени линкове или други: При интерес да рекламираш в сайта, било то като фирма или частно лице, ще изготвим персонализирана оферта според критериите и периода на рекламиране в сайта. Вариантите са безкрайни- от банер на главната страница до линк в нашата фейсбук група.
  • Рекламна статия: Ако искаш да бъдеш промотиран по един по-оригинален начин, предлагаме варианта с рекламната статия, която винаги е по-интересна на читателите.
  • Публикуване в каталога на български фирми и услуги: За да поместим фирмата или услугите ти, съответната сума се заплаща по банков път или PayPal предварително. При участие в каталога на фирми и услуги, подарък 1 публикация във фейсбук страницата ни.
  • Рекламно видео: Предлагаме и услуга заснемане на видео с цел реклама. Цените варират според параметрите на видеото.
  • Други варианти за реклама: Отворени сме за всякакви предложения! Напиши ни идеите си, като ни дадеш възможно повече подробности, за да изготвим най-бързо офертата за теб!

5000+ уникални потребители месечно

19 500+ посещения на страници месечно

статистика За Барселона статистика За Барселона

 

 

 

 

 

 

ЗАПИТВАНЕ ЗА РЕКЛАМА В САЙТА:

 

 

Добави коментар

Кликни тук за да добавиш коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *