Българи в Барселона За Барселона Новини Полезно Хора

Българи в Барселона

релокация барселона

По данни от статистиката за 2018 г. българите в Каталуния са 11 308, а в град Барселона сънародниците ни са 1930. Това са официално регистрираните резиденти. Все пак трябва да се имат предвид и неофициалните данни, тъй като немалко българи са сменили местоживеенето си през последните години.

Откакто създадохме сайта ZaBarcelona.com играем ролята на интерконектор между сънародниците ни тук. Публикуваме полезна информация за всичко, случващо се в града, както и се събираме на все повече тържества и чествания на национални празници.

За туристите, решили да посетят прекрасната Барселона, този портал помага чрез съдействие при резервиране на самолетни билети, места за настаняване, билети за забележителности и футбол, планиране на маршрут, екскурзоводско обслужване и много други услуги.

Разгледай категориите на българите в Барселона:

Предлагаме услуги по релокация за новодошли в Барселона. Виж подробностите тук.

Изпрати ни своето запитване на contact@zabarcelona.com или чрез контактната форма:

Твоят човек в Барселона

Леда Трифонова

Създател на сайта "За Барселона", Леда се влюбва в каталунската столица от пръв поглед и заживява щастливо тук. Вярва, че има енергия/сила, която движи нещата да се случват по точно определен начин в точно определен момент и се наслаждава на възможността да бъде част от този момент.
Следи @ledabarcelona и @3abarcelona в Инстаграм.

Добави коментар

Кликни тук за да добавиш коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Оферти самолетни билети

Намери хотел в Барселона

Забележителности в Барселона

  • La-Pedrera-Vista-general.jpg
Booking.com
    wpChatIcon