Българи в Барселона За Барселона За новодошлите Новини Полезна информация Полезно

Твоят човек в Барселона

асистенция в Барселона

Кои сме ние?

Леда Трифонова
Виктор Гачуров

Леда Трифонова

Създател, администратор на сайта ZaBarcelona.com. Организатор на множество събития и кампании от социален характер. Администрира 90% от Фейсбук групите за българи в Барселона. contact@zabarcelona.com +34 666840178

Виктор Шкуренко

Лицензиран екскурзовод с български и руски език за Каталония.  gidbarcelona.net gidvictorbcn@gmail.com +34600360044 /vc_column_text]

Опит

Повече от 18 години сме жители на Барселона и Испания. Преминали сме през всички стъпки на имигрантския живот. Създадохме незаменими приятелства и връзки с хора от местната и международната общност в каталунската столица.

Доверие

Десетки българи ни се довериха по време на процеса си по интегриране в Барселона. Помагаме на хора да намерят работа, квартира, нови запознанства и всичко необходимо в чуждата държава.

Тур. асистенция

Намираме най-добрите оферти за настаняване, билети онлайн за забележителности, футболни срещи и всичко нужно за една незабравима почивка в Барселона.

Виж как може да сме ти полезни:

Опознавателен тур на Барселона

Това не е просто екскурзия из Барселона! По време на нашия опознавателен тур ще научиш много неща не само за туристическите обекти, но и за места и факти, които ги няма в пътеводителите!

Услуги в Барселона

Ако ти предстои преместване в Барселона, с цел живот и работа, можем да предложим асистенция по много въпроси- вадене на документи, намиране на квартира или имот, преводи, легализации, адвокат, счетоводител, зъболекар и още много полезна информация за българи в Барселона.

Инстаграм За Барселона

Леда Трифонова

Създател на сайта "За Барселона", Леда се влюбва в каталунската столица от пръв поглед и заживява щастливо тук. Вярва, че има енергия/сила, която движи нещата да се случват по точно определен начин в точно определен момент и се наслаждава на възможността да бъде част от този момент.
Следи @ledabarcelona и @3abarcelona в Инстаграм.

Добави коментар

Кликни тук за да добавиш коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Оферти самолетни билети

Намери хотел в Барселона

Забележителности в Барселона

  • La-Pedrera-Vista-general.jpg
Booking.com