Българи в Барселона Интервюта на българи в Барселона Новини По мъжки

Един българин на върха в културизма в Испания за 2018 г

Павел Велинов Испания

Павел Велинов е новият шампион на Испания по културизъм за 2018-та година!

Павел Велинов е скромен, талантлив българин, преминал през няколко силови спорта, докато не решава да се пробва в културизма и от първия път става шампион!

Родом от Ловеч, българинът живее вече 16 години в Испания, където съчетава работа като охранител, семейство и тренировки. По съветите на негов приятел той решава да се пробва в състезанието по културизъм, в което участват опитни спортисти от цялата страна. За първи път му е и обира овациите и златния медал съвсем заслужено! Павел не е очаквал тази победа, но е много щастлив от нея и има намерение да се развива и на европейско ниво. За да се осъществи това е необходима една много солидна подготовка с личен треньор, като е нужен спонсор, който да подкрепи българския талант. Срещнахме се с Павел и жена му в едно кафе в Барселона, където ни разказа за пътя си дотук. Извинявам се предварително за качеството на видеото…

Браво на Павел! Ще следим за бъдещите му европейски, а защо не и световни успехи! Вярваме в таланта му!

 

На посещението си в България Павел Велинов бе интервюиран от БТВ, като репортажът може да се види тук с перфетно качество 😉 :

 

 

 

Леда Трифонова

Създател на сайта "За Барселона", Леда се влюбва в каталунската столица от пръв поглед и заживява щастливо тук. Вярва, че има енергия/сила, която движи нещата да се случват по точно определен начин в точно определен момент и се наслаждава на възможността да бъде част от този момент.
Следи @ledabarcelona и @3abarcelona в Инстаграм.

Добави коментар

Кликни тук за да добавиш коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *