Българи в Барселона За новодошлите Интервюта на българи в Барселона Новини Полезно Туризъм Услуги

Застраховки в Испания- видео поредица (Епизод 3)

застраховки в Испания видео поредица

Застраховки в Испания

Всичко, което трябва да знаем за застраховане в Испания

В предния епизод засегнахме темата за здравно застраховане. В днешния епизод говорим за пенсионни и спестовни влогове.

С видео поредицата, която създадохме съвместно с Валентина Акшарова, експерт по темата “Застраховане в Испания”, искаме да те информираме за основните възможности да се предпазиш и да бъдеш подготвен за всякакви ситуации.

Време е да се замислиш, да проучиш и да направиш правилния избор за теб и за твоето семейство.  

Защото нищо не е вечно…

В 5 кратки видеа ще разкажем за: Живото- и здравно застраховане, видове спестовни и пенсионни влогове,  застраховки при репатриране, при пътуване, подсигуряване на дома и имуществото, дори ако живееш в жилище под наем. Както и много съвети по темата.

Валентина Акшарова е експерт в застраховането. Повече от 10 години работи в голяма застрахователна компания в Барселона. Нейни клиенти са както испанци и чужденци, така и много българи. Валентина с радост ще ти помогне да разбереш условията на всяка една застраховка в Испания. Ще изготви индивидуален план за теб, семейството ти или бизнеса. Може да задаваш твоите въпроси на телефон +34 627 09 46 19 или във Фейсбук страницата й “Застраховки в Испания”.

11707966_110470685965790_6183108543175775070_o1111

Ако нямаш търпение да разбереш всичко за застраховките в Испания, остави ни твоя имейл и ще ти изпратим цялата поредица още сега!

me>

Очаквай Епизод 4 през следващата седмица! В него ще говорим за една много важна застраховка, ако живееш под наем. Валентина Акшарова ще даде още съвети към българи в Испания.

Леда Трифонова

Създател на сайта "За Барселона", Леда се влюбва в каталунската столица от пръв поглед и заживява щастливо тук. Вярва, че има енергия/сила, която движи нещата да се случват по точно определен начин в точно определен момент и се наслаждава на възможността да бъде част от този момент.
Следи @ledabarcelona и @3abarcelona в Инстаграм.

Добави коментар

Кликни тук за да добавиш коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *