Новини Туризъм

Нова година в Барселона

Нова година в Барселона

С начало в 21.30 ч. на 31 декември ще се сбогуваме с 2019 г. с голямо събитие на Avenida de la Reina Maria Cristina в Барселона. Организира Group F, една от най-големите международни компании за пиротехнически спектакли и театър на открито.

В 23.48 ч. ще започне оригиналното шоу, което ще продължи до 00.12 ч. В продължение на дванадесет минути ще направим обиколка на дванадесетте месеца, в която ще изгорим изминалата година и ще направим пътуване през различни места по света, където годината вече се е променила. Тогава, с пристигането на последните дванадесет щрихи, избухването на пиротехника и пламъци ще посрещне новата година. И накрая, едно поетично шоу ще поздрави дванадесетте нови месеца с дванадесет желания, по едно за всеки месец на годината 2020, с образи от природния свят.

Под художественото ръководство на Кристоф Бертон и електроакустична музика на Скот Гибънс, специално създадена за случая, шоуто ще включва оригинален саундтрак, 125 генератора на пламък и пиротехника, голям 15-метров цилиндър като екран и светещи герои, които вървят назад през някои посвижни линии над Магическия фонтан.

Магическите фонтани
Сесиите на Вълшебния фонтан се отменят поради подготовката на новогодишното шоу, от 28 декември до 1 януари.

Разгледайте всички организирани събития за посрещане на Нова година в Барселона:

Нова година в Барселона

Леда Трифонова

Създател на сайта "За Барселона", Леда се влюбва в каталунската столица от пръв поглед и заживява щастливо тук. Вярва, че има енергия/сила, която движи нещата да се случват по точно определен начин в точно определен момент и се наслаждава на възможността да бъде част от този момент.
Следи @ledabarcelona и @3abarcelona в Инстаграм.

Добави коментар

Кликни тук за да добавиш коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Оферти самолетни билети

Намери хотел в Барселона

Забележителности в Барселона

  • La-Pedrera-Vista-general.jpg
Booking.com