работа в Барселона асистенция
Новини Услуги

Важно съобщение

Здравейте!
Бих искала да направя едно важно обръщение към хората, които изпращат запитване за асистенция при намирането на работа или въпроси относно стандарта на живот в Барселона.
Всеки ден получавам емейли или съобщения в социалните канали с въпроси как да се намери работа в Барселона. Аз търпеливо отговарям на ВСИЧКИ и се старая да съм максимално полезна. Въпросът е, че запитванията станаха прекалено много, но не в това е проблемът.
Проблемът е, че се вижда, че човекът отсреща не е направил усилия да потърси в интернет малко повече информация и иска някой друг да му я поднесе наготово, структурирана и подредена като за неговия случай и то бързо.
В сайта ми съм се постарала да поместя всякаква информация за намиране на работа, за документи, за майчинство, за безплатни езикови курсове, за живота в Барселона като цяло. Винаги гледам да дам най-полезната и съкратена информация, така че човек да извлече най-голяма полза от написаното без много усилия.
С всеки нов емейл, в който ме питат „Има ли работа за мен в Барселона? Търся си каквото и да е…“ и нищо повече, аз се убеждавам, че желанието ми да помагам все пак има и своите негативни последствия. Времето ми се изнизва в писане на отговори и препращане на линкове на неща, които ги има или в моя сайт на български език или човек може да ги намери в други сайтове, ако не на родния език, то с Гугъл преводач.
Тази загуба на ресурси (време, съответно и пари) от моя страна не ми позволява да развивам проектите си и да вървя в посоката, която смятам, че е правилна за мен и моето семейство. Бих искала хората да осъзнаят, че ако имам време да се занимавам с повече неща, бих могла да създавам още и още полезни статии за живот и работа в Барселона.
Не желая да отделям повече време за неща, които могат да се намерят с не много усилия в интернет.
Затова искам да отправя това съобщение към всички бъдещи изпращачи на запитвания с общ характер относно Барселона:
Моля, преди да ме питате „Има ли работа в Барселона?“, проверете в интернет каква информация има вече!
За улеснение ще поместя най-отдолу някои линкове с тонове редове, написани за вас, отделяйки хиляди часове от личното ми време.
Индивидуалните консултации ще се извършват само срещу заплащане. За контакти с мен най-добре ми пишете на емейл contact@zabarcelona.com
Благодаря ви за разбирането!
Преди да се стигне до индивидуална консултация силно препоръчвам да следвате следните няколко стъпки:
  1. Да се информирате максимално за всичко, свързано с живот и работа в Барселона. Това може да стане в сайта zabarcelona.com чрез търсачката в горния десен ъгъл, в българските групи във Фейсбук със съставна дума „Барселона“ в тях или в интернет пространството най-често чрез търсачката Google.com
  2. Да осъзнаете, че без испански или английски език шансовете да намерите работа в Барселона и чужбина като цяло са по-малки от 1%. Да потърсите безплатни курсове по дадения език. Съществуват приложения или видео уроци. По-долу съм поместила и школи за курсове по испански и каталонски език в Барселона.
  3. Да имате финансова готовност за първите поне 6 месеца живот в Барселона, защото работата може да се забави. Това означава, че на месец бихте могли да се издържате средно със 700 евро за разходите като наем на стая, храна, транспорт, телефон (за 1 човек).
  4. Да осъзнаете, че човек, колкото и добри намерения да има да помага, идва моментът на неговия лимит и ако няма признание за труда му- чрез заплащане на услугите или друг вид компенсация, няма смисъл и физическо време да продължава така. Балансът е разрушен.
асистенция за работа в Барселона
ПОЛЕЗНИ ЛИНКОВЕ ОТНОСНО РАБОТА И ЖИВОТ В БАРСЕЛОНА:
БЕЗПЛАТНИ РЕСУРСИ:
Информация за Барселона
Видео Всичко за живот и работа в Барселона- https://www.youtube.com/watch?v=jUTD0_TgON8&t=948s От 2017 г. , но доста неща са актуални и днес
Видео въпроси и отговори относно живота в Барселона https://youtu.be/1JSAMwgcxb0
Работа
Квартири:
  • сайтове за квартири: http://bit.ly/2DPi8GM
  • Сайт за квартири/стаи за кратки или дългосрочни периоди, възможност за наемане без NIE spotahome.com С код ZABCN15 имате 15% намаление от таксата на сайта.
  • Кои квартали препоръчваме: http://bit.ly/32eTWIz (отнася се за краткосрочни или дългосрочни престои)
  • Видео Квартал Грасия: https://youtu.be/OpOUE3axbMQ
Документи:
Испански и каталонски език:
  • курсове по езици:
Недвижими имоти в Барселона:
Застрахователни услуги в Барселона
Адвокатски услуги
И ОЩЕ МНОГО ДРУГИ. ИЗПОЛЗВАЙТЕ ТЪРСАЧКАТА В САЙТА И ВЪВ ФЕЙСБУК СТРАНИЦАТА НИ И ГРУПИТЕ КЪМ НЕЯ:
както и другите групи и страници на българи в Каталуния:

 

ПЛАТЕНИ РЕСУРСИ:
Благодаря ви за разбирането!

Леда Трифонова

Създател на сайта "За Барселона", Леда се влюбва в каталунската столица от пръв поглед и заживява щастливо тук. Вярва, че има енергия/сила, която движи нещата да се случват по точно определен начин в точно определен момент и се наслаждава на възможността да бъде част от този момент.
Следи @ledabarcelona и @3abarcelona в Инстаграм.

Добави коментар

Кликни тук за да добавиш коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Оферти самолетни билети

Намери хотел в Барселона

Забележителности в Барселона

  • La-Pedrera-Vista-general.jpg
Booking.com