Полезна информация Полезно Туризъм

Транспорт от Барселона до Sitges

транспорт от Барселона до Ситджес

Какви са вариантите за транспорт между Барселона и Ситджес?

Ситджес е малко китно градче на 42 км от Барселона и е в Зона 3 на градската транспортна мрежа.
Ако сте повече хора, може и да е на сметка да закупите карта Т-10, която важи за 3 зони, цената й е 26,75 евро и важи за 10 пътувания. Ако сте двама например и няма да пътувате толкова често до Барселона, тогава по-добре да ползвате някоя от слендите опции:
Влак: Renfe има спирки в Барселона на три места: Estacio de França, Passeig de Gracia и Estacio Sants. На гарите има машинки за билети или бюра със служители.
Цената на единичен билет:  €4.10
Отиване и връщане:  €7.60.
Времетраенето на пътуването е между 37 и 42 минути. Ето линк за влаковете: http://www.renfe.com/EN/viajeros/cercanias/barcelona/index.html
Автобус MonBus: Това е автобусна компания, която тръгва от Барселона от две места- Рlaza Espanya и Ronda Universitat. Пътува между 45 и 55 минути, през уикендите е по-дълго времето, защото има повече спирки. Също така спира и на летището. Цена на билет: 4 евро. Пътуват през половин час.
– Има и нощтни автобуси, които тръгват от Площад Катлуния. Те са с номера N30, N31 или N32. Директни са и стигат за 35 минути. Цена на билет: 4 евро. Пътуват по 4 пъти на час през лятото и 2 пъти на час през зимата от 00:55  до  04:50.

Такси: За 42 км тарифата на барселонските таксита ще е приблизително 60 евро в посока.

Частен трансфер: по договаряне. Ако имате желние за частен трансфер, може да ни пишете, за да уговорим детайлите.

Леда Трифонова

Създател на сайта "За Барселона", Леда се влюбва в каталунската столица от пръв поглед и заживява щастливо тук. Вярва, че има енергия/сила, която движи нещата да се случват по точно определен начин в точно определен момент и се наслаждава на възможността да бъде част от този момент.
Следи @ledabarcelona и @3abarcelona в Инстаграм.

Добави коментар

Кликни тук за да добавиш коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Оферти самолетни билети

Намери хотел в Барселона

Забележителности в Барселона

  • La-Pedrera-Vista-general.jpg
Booking.com
    wpChatIcon