Българи в Барселона За Барселона За новодошлите Новини Полезна информация Полезно Туризъм Хора

Релокация в Барселона – услуги

релокация в Барселона

Потърси помощ в Барселона днес, а не „mañana“!

Предстои ти преместване в Барселона? 

Използвайки нашите широки познания за града, личния опит и огромната мрежа от контакти, може да ти предложим бързо обслужване, за да ти помогнем да се адаптираш по-лесно и да започнеш да се наслаждаваш на престоя си от първия ден.

Ние разполагаме с широка гама от гъвкави пакети за преместване в Барселона, които отговарят на нуждите и бюджета на всеки, независимо колко големи или малки са те. Остави експертите да се погрижат за всичко, за да може да се съсредоточиш върху новия си живот в този слънчев средиземноморски рай.

Опит

Повече от 13 години в Барселона, минали сме през всички стъпки от нулата, през наемни работници и самонаети търговци до бизнес сътрудници. С изградена стабилна мрежа от контакти сред българската, местната и международната общност в града. Помогнали сме на десетки сънародници да намерят мечтания дом, работа и бизнес в Испания.

Гъвкавост

Разглеждаме всеки случай строго индивидуално, затова е задължително да проведем предварителен разговор, за да изготвим най-добрия пакет на асистенция за теб. Виж основните видове услиги, които предлагаме, посочени по-долу в страницата. Готови сме да предложим гъвкаво решение и адаптиране според изискванията ти.

Доверие

Мисията ни е да предоставяме информация и да съдействаме на българи в Барселона и Испания. Много хора ни се довериха и следят както портала ZaBarcelona.com,  множеството социални канали, така и идват на срещите и събитията на живо, на които споделят своите успешни истории.

Пакети при релокация в Барселона

Може да ти говорим колко сме добри в това, което правим или да прочетеш мнения на наши клиенти, но най-сигурният начин е да се увериш сам. Затова ти предлагаме да се запознаем в един видео разговор предварително и да поговорим как може да сме ти полезни.

Индивидуална консултация

Ще поговорим чрез видео разговор или на живо. След предварително зададени въпроси от твоя страна, предлагаме обширна информация и съвети, базирани на дълбоко проучване и опит.

Намиране на квартира, имот

Предлагаме търсене на подходяща квартира, било то чрез агенция или частници. Извършваме огледи на място, оценка на имот и местоположение.

Вадене на документи

Знаем колко досадни са процедурите по вадене на документи в чужда страна. Особено трудно е положението с NIE. Предлагаме сигурен час в полицията. Асистенция при адресна регистрация, здравна карта, банкова сметка.

За дома

Проучване на варианти за пускане на ток, вода, газ, интернет в квартирата или новия дом. Контакт с доставчици при инсталация и договори. Избиране на подходящ телефонен оператор.

Опознавателен тур на Барселона

В рамките на 3-4 часа ще се разходим из кварталите, за които те интересува да научиш повече, като разкажем за техните специфики. Целта на тура е да опознаеш възможно най-добре Барселона от гледна точка на местните жители. Ще научиш тонове полезна информация.

Намиране на работа

Ще направим подбробен анализ на пазара и желаната позиция. Предлагаме асистенция и изготвяне на автобиография, мотивационно писмо по испански стандарти, пускане на обява в сайта ни. Професионално насочване с коуч.

Отваряне на фирма

Информиране и асистенция в процеса на регистриране на ЕТ (autónomo), други видове фирми и асоциации. Огледи на помещения, преводач при подписване на договори с доставчици и администрации.
 

Преводи и легализации

Всякакъв вид превод и легализиране на документи, необходими за живот, обучение и работа в Испания. Работим със заклети преводачи и официални агенции в Испания и България.

Адвокатски услуги

Адвокати с български език по трудово, гражданско, семейно и имиграционно право.

Счетоводни услуги

Български счетоводител в Барселона и Мадрид. Предлага пълно водене на счетоводство, както и подаване на данъчни декларации или други счетоводни услуги.

Застрахователни услуги

Български застрахователен брокер с над 10 години стаж в една от най-големите компании в Испания. Виж поредицата ни „Застраховки в Испания“

Билети онлайн

Резервиране и продажба на всякакъв вид билети онлайн: за футболни срещи, музеи, забележителности, фламенко, резервации в ресторант, хотел, самолетни билети.

Личен и бизнес коучинг

Професионален коуч по личностно и бизнес развитие предлага сесии и семинари в Барселона. Трябва ли ти насока?

Туристически услуги

Ще ти идват гости и не ти се занимава да ги развеждаш или си любопитен да разбереш възможно най-много за туристическите обекти в Барселона? Лицензиран бг екскурзовод

За свободното време

Ще ти дадем варианти за хубаво изкарване на свободното време, така че да се запознаеш с интересни хора и да се обогатиш. Курсове, кръжоци, български народни танци, йога и още.

За цялото семейство

Ще се местиш с цялото си семейство и се интересуваш какви са възможностите за детски градини, училища, здравно осигуряване на неработещ от семейството. Информация според твоя случай.

Заяви своята индивидуална консултация като ни опишеш накратко от какъв вид асистенция имаш нужда:

Често задавани въпроси

Кой стои зад сайта и екипа на сайта?

Създател и администратор е Леда Трифонова, повече за нея и екипа на сайта може да прочетеш тук.

Как да поръчам услуга?

Достатъчно е да се свържеш с нас чрез контактната ни форма тук или да ни пишеш на contact@zabarcelona.com. Ако предпочиташ по телефона, звънни ни в работно време на +34 666840178

Как става заплащането и какви са гаранциите ми?

За избрания вид услуга може да се заплати по банков път, чрез PayPal или на място. Обикновено се изисква 50% предплащане, в зависимост от дадената ситуация. Като гаранция може да бъдеш сигурен, че няма да заложим доброто си име и дългогодишния си опит, така че да бъдат разрушени заради нечестни практики. Ако не сме изпълнили очакванията ти и уговорките си, винаги можеш да поискаш парите си обратно. Издават се фактури.

Търся работа в Барселона?

Това е най-честият въпрос, който получаваме. Всички отговори ще намериш в наръчника, който създадохме с подробна информация относно намиране на работа в Барселона: https://www.zabarcelona.com/за-новодошлите/работа-в-барселона-и-испания/

Ако желаеш можем да пуснем безплатна обява в сайта ни. Изпрати ни текст и данни за контакт на contact@zabarcelona.com

Също така предлагаме услугата индивидуална консултация: https://www.zabarcelona.com/полезно/асистенция/

Леда Трифонова

Създател на сайта "За Барселона", Леда се влюбва в каталунската столица от пръв поглед и заживява щастливо тук. Вярва, че има енергия/сила, която движи нещата да се случват по точно определен начин в точно определен момент и се наслаждава на възможността да бъде част от този момент.
Следи @ledabarcelona и @3abarcelona в Инстаграм.

Коментари

Кликни тук за да добавиш коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  • Не съм от активните потребители на интернет, не пиша коментари, нито пък създавам контакти в мрежата. Но, с Леда точно това се случи. Запознахме се онлайн и искам с всички, които ползват сайта За Барселона като източник на полезна информация, да споделя прекрасните си впечатления от тази позитивна млада българка.
    Бях посещавала Барселона като турист и имах огромното желание този приказен град да стане моят нов дом. Не знаех откъде да започна….. Случайно видях сайта на Леда и започнах да го разглеждам. Един ден й написах мейл, тя ми отговори и започнахме комуникацията как би било най -удачно в моя случай да постъпя за изваждане на документи. През цялото време тя ми даваше изключително полезна информация, винаги беше отзивчива към мои изникнали въпроси и притеснения. Така, чрез почтеното си и коректно отношение, създаде у мен чувството на увереност, че в Барселона има човек, на който може да се разчита, въпреки че тогава все още се познавахме само виртуално.
    Реших, че й имам пълно доверие и заминах за Барселона. Благодарение на нейните усилия аз получих статут с право на работа (НИЕ и всички придружаващи го документи). През цялото време виждах в Леда стремеж да помогне.
    Това ще остане незабравим спомен в мен за моите първи стъпки в Барселона. Запозна ме и с други чудесни българи, които също бяха изключително отзивчиви и позитивни.
    Леда за мен е пример, че българската общност може и трябва да бъде сплотена зад граница, че ние като българи трябва и можем да сме единни и така ще успяваме. Тя е бялата лястовица на надеждата, че българите зад граница не трябва да странят един от друг и да се поддържат взаимно.
    Леда, ще използвам тази платформа, за да ти Благодаря и да ти пожелая успех в това прекрасно начинание! Ти си наистина Българка, чийто пример надявам се да последват и други наши сънародници, както в другите ни общности зад граница, така и в родната ни страна – България!

  • Когато се преместихме в Испания всичко ми се струваше чуждо и страшно, особено ходене по институции и вадене на документи. А имахме и срокове за спазване. Щастлива съм, че попаднах на Леда и Милена, които изключително бързо и професионално ни съдействаха за изваждане на NIE. Какво съдействаха, те направиха всичко сами 🙂
    Продължихме да поддържаме връзка и да получаваме помощ и съвети при всякакви въпроси, свързани с живота тук.

    • Благодарим за отзива,Василена! Оценяваме, че отдели от времето си да го напишеш тук! Радваме се да сме от полза! Наистина получаваме много заявки за съдействие за документи, които за щастие успяваме да завършим успешно. Рядкост е обаче хората да се сетят да се върнат в сайта, за да оставят отзива си. Още веднъж, благодаря!

Оферти самолетни билети

Намери хотел в Барселона

Забележителности в Барселона

  • La-Pedrera-Vista-general.jpg
Booking.com